La Carnisseria

Som una carnisseria familiar d’Olot creada pels nostres pares l’any 1979. Els inicis els hem de buscar en les matances de porc que feien els avis, on va començar la passió per la feina que els nostres pares ens han transmès a nosaltres.

Seguint les pautes marcades hem anat evolucionant cap a un nou model de carnisseria, on la nostra prioritat és el producte i l’origen d’aquest.

Buscant l’origen de les carns, ens vam posar en contacte amb ramaders de la zona per poder oferir un producte de qualitat i amb una traçabilitat molt clara, la majoria de carns de casa son de la comarca, això ens  dona la possibilitat de conèixer tota la vida de l’animal abans que ens arribi a casa.

Tot buscant un valor afegit per donar als nostres productes, vam investigar qui i de quina manera, diferenciava els seus productes, un cop localitzats vam decidir-nos a visitar-los.

 

Des de Nova York (The Meat  Hook, Lobel’s), fins a Austràlia (Victor Churchill, Hudson Meats), passant per Paris (Ives Marie le Bourdonec), Londres (Barbecoa, The Ginger Pig) i San Francisco (The Local Butcher Shop). En aquests llocs vam aprendre com i de quina manera podíem millorar els nostres productes.

A més vàrem realitzar cursos sobre la carn a l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Alimentària), on ens vam formar per poder conèixer tots els processos que intervenen en la manipulació i transformació de la carn, i en el benestar animal.

Actualment estem  treballant per aconseguir un producte diferenciat, estem estudiant i provant noves textures, nous sabors, maneres de coccions….

A més estem dissenyant una nova manera d’arribar al consumidor final, ja sigui realitzant els nostres cursos de cuina, els nostres tastos de carns, les jornades gastronòmiques i el nou servei de cuinar a casa del client.

Tots els drets reservats © Carnisseria Planagumà 2017
  • Carnisseria Planagumà
  • Carrer Montsalvatge 2
  • 17800 Olot
  • T: 972 26 76 71