Porc

És la carn que més treballem a casa: els fuets, les llonganisses, el pernil dolç etc…

Tots surten del mateix animal, el porc, del qual se n’aprofita tot.

A més de controlar la raça també és important controlar l’alimentació i la granja de procedència. Són ells els que ens donen seguretat i credibilitat en el producte.

Estem molt orgullosos de treballar amb la gent de CAL ROVIRA de Sagàs, al mig del Berguedà, la Catalunya profunda, gent que estima la terra i cuida els productes que treballen.

A Cal Rovira compleixen plenament amb la frase tancant cercles: dels seus camps, que ells mateixos conreen, surt el menjar que donen als seus animals. Els porcs que ténen a la granja són de raça Duroc amb Landrace i Duroc amb Ibèric. Són uns animals fabulosos tant en sabor com en tendresa.

La raça Duroc, originària dels Estats Units, és una de les millors del mercat per la seva infiltració de grassa en carn i pel sabor. La raça Landrace és originaria de Dinamarca i Suècia i són animals d’alt rendiment en carn.
La raça Ibèrica originaria d’Espanya i Portugal és una de les més apreciades pel seu sabor i per la seva infiltració de grassa en carn.

Gràcies a una bona raça, una bona alimentació i un tracte immillorable, podem garantir que el porc que tenim a la nostra carnisseria és d’una altíssima qualitat.

El fet de treballar amb explotacions petites fa que no depenguem de les grans cases que dominen el mercat i això ens garanteix que els animals que arriben a la nostra botiga tenen un origen totalment controlat i han estat cuidats d’una manera única.

Tots els drets reservats © Carnisseria Planagumà 2017
  • Carnisseria Planagumà
  • Carrer Montsalvatge 2
  • 17800 Olot
  • T: 972 26 76 71