Avís legal

Carnisseria Planagumà és responsable de la web www.carnisseriaplanaguma.com, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Carnisseria Planagumà és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.volcanicinternet.com poden dirigir-se a la següent adreça:

Carnisseria Planagumà
C/Montsalvatge 2
17800 Olot (Girona)
Tel.  +34 972 26 76 71
info@carnisseriaplanaguma.com

La publicació digital deCarnisseria Planagumà té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa deCarnisseria Planagumà i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat deCarnisseria Planagumà el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Tots els drets reservats © Carnisseria Planagumà 2017
  • Carnisseria Planagumà
  • Carrer Montsalvatge 2
  • 17800 Olot
  • T: 972 26 76 71